fbpx

Välkommen till UHR:s Rikslärarkonferens den 4 till 5 februari 2022!


På natursköna och historiska Johannesbergs slott, vid Gottröra mellan Uppsala och Norrtälje kommer vi förkovra oss i temat En attraktiv utbildning – en attraktiv bransch .

Under 2022 års upplaga av Rikslärarkonferensen kommer Anna Jägberg och Björn Sterner från Skolverket ha en punkt på agendan där de lyfter ämnesbetyg. De kommer också delta i samtal och diskussion om hur vi tillsamman kan göra bransch och utbildning inom besöksnäringen mer attraktiv. Ungdomsbarometern deltar och kommer berättar om gymnasieungdomar och beskriva gymnasievalet och livet under gymnasietiden ur högstadie- och gymnasieelevers perspektiv. Flera högskolor är på plats och det kommer att finnas många inspirerande valbara seminarier med teman som: Validering, Branschkoden och kvalitetssäkring av gymnasieskolans yrkesprogram inom HT och RL.

Vi kommer också under kvällen att få avnjuta en festmåltid tillsammans för att utbyta erfarenheter och skapa nya kontakter. 

Programmet kommer uppdateras löpande. 

 

EARLY BIRD erbjudande, anmäla dig innan  den 3 december och få 10% i rabatt.

Kostnad för konferens med boende 1 natt enkelrum:
4 320 kr ex moms (ordinarie pris 4800 kr ex moms)

Kostnad för konferensen med boende 1 natt  i delat dubbelrum:
4 050 kr/pp ex moms (ordinarie pris 4500 kr/pp ex moms)

Anmäl dig här

I anmälan behöver du ange namn, skola/organisation, faktureringsadress, mejl och telefonnummer. Vi vill också att du uppger om det finns önskemål om specialkost.

Anmälan är bindande.

 

 

Utbildningsrådet för Hotell och Restauranger, c/o Visita, Box 3546, 103 69 Stockholm