fbpx

Nu är det klart med vilka som går vidare till UHR:s yrkeslandslag! 


Efter två intensiva uttagstävlingsdagar är det nu klart vilka som får representera UHR:s yrkeslandslag för WorldSkills i Shanghai. Grattis till Evelina Fäldt, matsalshandsverk, Love Dahl, matlagning och Emma Billsten, hotellreception!  

 

  • Efter tuffa uttagningstävlingar känns det jätteroligt att vi har ytterligare 3 duktiga ungdomar klara för VM. Alla ungdomarna visade prov på yrkesskicklighet och det känns extra bra att veta att alla är ett värdefullt tillskott för schysta företag inom besöksnäringen. -Pim Van Dorpel Vice ordförande i UHR

Foto: F Sandin Carlsson

Love studerade på Restaurang – och livsmedelsprogrammet på Åva gymnasium i Täby och arbetar i dagsläget på Space i Stockholm. Evelina utbildade sig på Vipans gymnasieskola i Lund och arbetar på Mat och Destillat i Lund. Emma har utbildat sig på Vipans gymnasieskola i Lund och vidareutbildar just nu på Swiss Hotel Management School i Schweiz.  

  • Jag brinner för att ge en fantastisk service och låta gästerna få en upplevelse som lämnar positiva spår under lång tid. Därför känns det extra roligt att nu också få representera Sverige i mitt yrke och få tävla mot de bästa i hela världen säger Evelina Fäldt som kommer representera Sverige i matsalshantverk.  

Tillsammans med coacherna Markus Nyberg, matsalshantverk, Viktor Thulin, matlagning, Eva Lönn, hotellreception börjar nu en intensiv träning inför resan mot Shanghai. Följ resan mot Shanghai här eller på våra sociala medier. 

 

Vi säger också grattis till: 

Thea Andersson fån Helsingborg – matsalshantverk 

Victor Evenell från Lund – matlagning 

Oliver Lindgren från Norrköping – hotellreception 

För en andra plats i tävlingen och som reserver i det svenska yrkeslandslaget inom respektive yrkesgren. 

 

 

Utbildningsrådet för Hotell och Restauranger, c/o Visita, Box 3546, 103 69 Stockholm