fbpx

Coach sökes till Sveriges viktigaste yrkeslandslag!


Nu söker vi en coach till Sveriges viktigaste yrkeslandslag inom kategorin hotellreception. Den blivande coachen ska träna och förbereda tävlande inför WorldSkills i Lyon 2024 och Euroskills i Herning 2025.

WorldSkills Competition är en av världens största tävlingar. Över 1 200 yrkesverksamma unga vuxna från cirka 70 länder tävlar i över 50 olika yrkesgrenar. I Euroskills tävlar runt 500 ungdomar från hela Europa i ett 35-tal olika yrken. Sverige representeras av Yrkeslandslaget, med olika yrkesinriktningar, alla specialister inom sitt område. UHR deltar i kategorierna kock, servering och hotellreception. UHR:s yrkeslandslag har deltagit med fantastiska resultat och flera utmärkelser och pallplaceringar. 

I Sveriges viktigaste yrkeslandslag är alla viktiga ambassadörer för svensk yrkesutbildning. Deras deltagande på yrkestävlingar bidrar också till att många unga upptäcker fördelarna och karriärmöjligheter som ges efter en yrkesutbildning.

I rollen som coach för hotellreception ska du träna och vägleda den tävlande och vi ser därför att du har;  
– Expertkompetens inom hotell och reception
– Möjlighet att avvara den tid som krävs för att träna den tävlande samt möjlighet att delta fysiskt på lagträffar samt tävlingar (ca 7 dagar) 
– Meriterande om du har tidigare erfarenhet av coachning och tävlingserfarenhet
– Meriterande om du har god erfarenhet från yrkesutbildning i yrket
– Vi vill även att du skickar en kostnadsuppskattning för ersättning i din ansökan.

Dessutom erbjuder vi den nya coachen att följa med till EuroSkills i Gdansk i september i år för att få en unik inblick i tävlingarna.

Låter det som en spännande utmaning? 

Skicka din ansökan, CV och kostnadsuppskattning senast den 22 maj till; 
Kersti Witten Kersti.Witten@visita.se
Marina Nilsson Marina.Nilsson@hrf.net

 
Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Utbildningsrådet för Hotell och Restauranger, c/o Visita, Box 3546, 103 69 Stockholm