Konferens för lärare och rektorer inom Hotell-och turismprogrammet och Restaurang-och livsmedelsprogrammet


Nu är det dags igen för en ny utvecklande, spännande och inspirerande konferens för lärare och rektorer inom Hotell-och turismprogrammet och Restaurang-och livsmedelsprogrammet. Konferensen anordnas gemensamt av Malmö högskola och UHR.

Konferensen går av stapeln den 18-19 oktober 2019 på Ystad Saltsjöbad.

Ystad Saltsjöbad erbjuder, förutom konferenslokaler och rum utöver det vanliga, även goda möjligheter till motion och avkoppling i ett fantastiskt Spa i huset och goda möjligheter till nätverkande i den smakfulla, hemtrevliga och natursköna miljön alldeles intill havet.

Foto: Ystad saltsjöbad

Årets konferens kommer bland annat att fokusera på branschen och framtiden. Vad säger forskningen om framtiden? Vad är det som morgondagens medarbetare i besöksnäringen behöver ha för kunskaper och färdigheter framöver?

Utifrån positiva synpunkter och önskemål från de skolledare som deltog på Copperhill 2017 kommer vi även i år skapa ett intressant program för skolledare.

Som vanligt kommer det att finnas utrymme för erfarenhetsutbyte och kontaktskapande i diskussionsgrupper.

Detta är en första information om konferensen så att ni har möjlighet att planera för arrangemanget i kalendern. Mer information och anmälningsblankett kommer under våren.
Välkomna till höstens höjdare!!

Ladda ned teasern här

Utbildningsrådet för Hotell och Restauranger, c/o Visita, Box 3546, 103 69 Stockholm