fbpx

Boken om servering


Detta är en bok för dig som ska arbeta med servering och service på restaurang-och vill vara säker på hantverket. Varför är det viktigt ? Det är känt att när gästen väljer mellan två restauranger med likvärdigt utbud är det den upplevda servicen som avgör. En gäst om känner sig sedd och väl mottagen kommer gärna tillbaka, en gäst som känner sig illa behandlad kommer däremot inte igen även om mat och dryck håller hög nivå. Oavsett vilken klass restaurangen håller är det viktigt att man kan leverera det.

I Boken om servering får du kunskap om

  • Serveringsmetoder och matsalshantverk
  • material, utrustning och redskap
  • hur en restaurang måste vara organiserad för att fungera
  • organisation och arbetsfördelning på restaurangen
  • kommunikation med gäster
  • hur man tar hand om sina gäster från välkommen till avsked

Utgiven 2016
Författare: Carin Ingelsson

Pris inklusive 6 % moms.

 

Price: 260 SEK

Loading Uppdaterar varukorg...

Utbildningsrådet för Hotell och Restauranger, c/o Visita, Box 3546, 103 69 Stockholm