Se bilderna och läs kommentarerna från Yrkesbedömarkonferensen 2017!


 

I bakre raden, andra från vänster, står Anna Ålund, verksamhetsledare UHR Utbildning och hälsar deltagarna till Yrkesbedömarkonferensen välkommen, allt eftersom de anländer till Hotell Rival den 8 november 2017.

Äntligen har hotell- och restaurangbranschens yrkesbedömare och andra som är engagerade i branschens validering samlats. Syftet var att utbyta erfarenheter och informera sig om vad som händer framöver. Vi sågs på hotell Rival där Jesper Henryson, hotelldirektör, välkomnade oss. Det blev en livfull tillställning med många diskussioner och  yrkesbedömare som brinner för att synliggöra kompetenta hantverkare i branschen. Här kan du titta på bilderna från dagen.

UHR har 140 certifierade yrkesbedömare från hela Sverige som står redo att bedöma kompetenser mot anställningsbarhet. Dessutom har vi ytterligare yrkesbedömare som validerar yrkeskunskaper mot betyg, till exempel i ett skolkök. 

Dragan Unic, Food & Beverage Manager Hotel Öresund är en av många engagerade yrkesbedömare. Foto Per Myrehed

Yrkesbedömarna är navet i branschvalideringen och här finns stolthet och en vilja att höja statusen så vi får fler professionella i branschen. Flest valideringar sker i kockyrket men även serveringspersonal efterfrågas nu.

 Nu ser vi fram mot ett intensivt och givande 2018!

Anna Ålund, verksamhetsledare UHR Utbildning AB

Utbildningsrådet för Hotell och Restauranger, c/o Visita, Box 3546, 103 69 Stockholm