fbpx

Livsmedelshygien


 Detta är en bok för dig som är på väg ut i livsmedelsindustrin eller restaurangbranschen och där kommer att ha ansvaret för att livsmedelsprodukter och restaurangmat är hanterad på ett klokt och ansvarsfullt sätt. I en globaliserad bransch med stor import av råvaror och många nya matlagningstekniker ökar kraven hela tiden på att vi har tillräcklig kunskap i livsmedelshantering. Målet med ämnet Livsmedelshygien är att skapa bättre och säkrare arbetsplatser. Boken innehåller förutom en tydlig redogörelse för olika mikroorganismer,smittvägar och tydliga anvisningar om hygien även Livsmedelslagstiftningen, HACCP och exempel på faroanalys. Kort sagt denna bok om Livsmedelshygien är ett mycket bra redskap i arbetet att skapa en säker livsmedelsproduktion. Kapitlet om mikroorganismer är faktagranskat av Josefina Bodin.

 

Utgiven 2015

Författare: Kristina Magnusson

Pris inklusive 6 % moms

 

Price: 260 SEK

Loading Uppdaterar varukorg...

Utbildningsrådet för Hotell och Restauranger, c/o Visita, Box 3546, 103 69 Stockholm